Мер окупованого міста на Запоріжжі розповів, що потрібно робити чоловікам, щоб рашисти не призвали їх до російської армії (ВІДЕО)

Відповідне відео було опубліковане в мережі

102

В Мелітопольському районі, який зараз знаходиться в тимчасовій окупації, російські загарбники влаштовують обходи по будинкам місцевих мешканців. Під час обходів вони вимагають від чоловіків ставати на облік до мелітопольського військкомату.

Як передає місцеве видання, також рашисти висувають мешканцям прилеглих до Мелітополя сел вимогу щодо подальшого проживання на території. Якщо люди не прийдуть на псевдо-референдум, їх примусово виселять за «наказом» колаборанта балицького.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров прокоментував цю ситуацію. За його словами, зараз окупанти мають дефіцит живої сили. Тому вони шукають чоловіків серед населення тимчасово окупованих територій Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, яких будуть використовувати у якості гарматного м‘яса.

Моральний дух рашистів зараз низький. Вони мають великі втрати та їм потрібно чимось підкріплюватися. Тому всіх мешканців Запорізької області закликають, хто має таку можливість, виїжджати підконтрольні Україні території.

Вам также могут понравиться