На Запоріжжі жорстоко вбили дитину: подробиці, — ЗМІ

Вбита дівчинка була зґвалтована та побита

534

Тіло 13-річної дівчинки знайшла у місцевому парку, на майданчику для вигулу тварин, собака. Пес вирив дитячу руку з землі, повідомляє мелітопольське видання. Господар чотирилапого викликав на місце події міліцію (ставлеників окупантів).

Ймовірно вбита дитина — 13-річна Софія, яка 3 липня вийшла з дому й зникла. Додзвонитись до дівчинки рідні не могли, бо рашисти виключили в Мелітополі зв’язок. Тож рідні всіма можливими способами почали шукати дитину. 

За словами близьких родини загиблої дитини, перед смертю дівчинку побили й зґвалтували. На тілі збереглися тілесні ушкодження. Є ймовірність того, що до вбивства дитини причетні загарбники, бо родині вбитої дівчинки наполегливо рекомендують не розголошувати про цю подію.

Нагадаємо, днями КАМАЗ рашистів на трасі «Мелітополь — Бердянськ» розчавив авто, в якому була родина — подружжя і їх 12-річний син. Хлопчик помер у машині «швидкої допомоги». Подружжя загинуло на місці. Сиротою залишилась 4-річна дівчинка, яка на момент трагедії була у дитячому садочку.

Вам также могут понравиться