Масштабна аварія у Запоріжжі: зросла кількість жертв (ФОТО)

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» КК України.

1 018

Як ми раніше повідомляли, близько 13:00 години 28 липня на вул. Європейській сталася моторошна аварія. Одного із чоловіків притисло понівеченими конструкціями автівки. Рятувальники деблокували його і передали медикам. На місці загинула одна людина, ще декілька травмованих були ушпиталені до реанімації.

Як повідомили у Нацполіції, 30-річний водій «BMW» різко змінив напрямок руху авто вправо й врізався у 5 припаркованих на узбіччі машин. Ці машини зазнали механічних ушкоджень та збили групу людей на узбіччі.

На місті загинув один чоловік. Його особу наразі встановлюють. Також постраждало, ще 5 громадян у віці від 25 до 50 років. Серед постраждали жінка. На жаль, у лікарні від отриманих травм помер 50-річний чоловік.

«Затриманий водій за даними експертизи тверезий», — кажуть у Нацполіції.

Фігуранту загрожує від 5 до 10 років в’язниці згідно зі ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» КК України.

Вам также могут понравиться