Назад у минуле: у Бердянську люди годинами стоять у черзі аби заплатити за Інтернет (ВІДЕО)

Рашисти продовжують звільняти людей від цивілізації

94

Українці вже давно звикли, що можуть оплатити комунальні послуги, поповнити мобільний чи заплатити за Інтернет за допомогою кількох кліків в телефоні. Втім з приходом загарбників людей повернули в минуле.

Сьогодні у Бердянську люди змушені під палючим сонцем стояти в черзі декілька годин і все за для того, аби заплатити за Інтернет. Повідомляється, що вранці ні в кого у місті його не було, а це майже єдиний зв’язок у людей. 

У телеграм-каналі «Бердяньк в окупации» з’явилось відео, в якому в черзі десятки людей. Як зазначає авторка відео, у кілометровій черзі стоять всі. На фоні, ніби знущання, причеплені банери з написами рашистів: «Сила в правде!» й «Только от людей, которые там живут, будет зависеть их будущее».

«Кілометрова черга за Інтернет у Бердянську. Стояти потрібно кілька годин під палючим сонцем. Хворі, жінки, діти, люди похилого віку, інваліди. «Сила в правде!», — ось правда. «Только от людей, которые там живут, будет зависеть их будущее»: ось ми тут живемо. І це що, наше майбутнє? От таке майбутнє тепер, кілометрова черга, щоб вистояти та заплатити за Інтернет», — каже авторка відео. 

Вам также могут понравиться