Прикрившись ЗАЕС рашисти випустили понад 1000 снарядів по мирній Нікопольщині

Через російський терор місцеві мешканці змушені усі ночі проводити в укриттях та підвалах

65

 

Понад три тижні російські військові обстрілюють Нікополь прикрившись ЗАЕС. Відзначимо, на найбільшій атомній станції Європи наразі перебуває важка техніка й вантажівки зі зброєю й вибухівкою. Рашисти завезли туди нову техніку, в тому числі ракетні комплекси, з яких обстрілюють території Нікополя.

Як повідомляють у голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у своєму телеграм-каналі. Він зазначив, що на сьогодні Нікополь одна з «гарячих точок» області. Ворог щоночі цілить по людях та інфраструктурі.

«Російські «Гради» нищать міста та села з умисною жорстокістю. Вже випустили на мирну Нікопольщину понад 1100 реактивних снарядів. Понівечили понад 200 будинків, кілька лікарень, шкіл та садків», —  зазначив Резніченко.

Наслідки обстрілу з території ЗАЕС

Нагадаємо, військові рф все-таки потрапили до машзали 1-го енергоблока ЗАЕС й завезли туди 14 одиниць важкої військової техніки з боєкомплектом, зброю та вибухівку. Тим часом в мережі з’явився перелік місць, в Енергодарі рашисти розташували свою техніку. Держсекретар США Ентоні Блінкен звинуватив кремль у тому, що вони перетворили Запорізьку атомну електростанцію на «ядерний щит», бо розуміють, що не отримають удару у відповідь.
Вам также могут понравиться