У Запоріжжі чоловік листувався з дівчатками у соцмережах: пропонував інтим

Згідно з ч. 1 ст. 301-1 "Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження" КК України. зловмиснику загрожує  до 6 років в'язниці. Наразі вирішується питання щодо додаткової кваліфікації за ст. 156 "Розбещення неповнолітніх"

160

39-річний чоловік у соцмережах й месенджерах листувався з дівчатами 8-14 років. Для «знайомств» підозрюваний використовував чужі фото. Він схиляв неповнолітніх до створення протиправного контенту. Більше того чоловік пропонував дівчатам зустріч для інтимного зв’язку. Особи потерпілих наразі встановлює поліція.

Крім того, фігурант зберігав та розповсюджував порнографічні матеріали за участю дітей. Це виявили співробітники кіберполіції під час моніторингу Інтернету. В ході обшуку оселі фігуранта правоохоронці вилучили мобільні, флеш-накопичувачі та комп’ютер. На техніці виявлено понад 400 фото- та відеоматеріалів із дитячою порнографією. Фігуранту загрожує до 6 років в’язниці.

Вам также могут понравиться