Зруйнована школа, лікарня й житлові будинки: за добу рашисти нанесли 34 удари по Запорізькій області (ФОТО)

За фактами збройних злочинів співробітники поліції передали зібрані матеріали до УСБУ в Запорізькій області для відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни»

87

Тільки за одну добу, 4 серпня, зафіксовано 34 повідомлення про ворожі обстріли Запорізької області. Відзначимо, що вчора вдень правоохоронці повідомляли, що російські окупаційні війська за неповних чотири дні обстріляли 26 раз Запорізьку область.

Вчора військові країни-агресора завдали удар й по обласному центру: постраждали декілька приватних будинків, сім квартир в багатоповерхівці, а на території об’єкта – будівля та пустий резервуар для пального.

Також, рашисти обстріляли Пологівський й Запорізький райони. В Новогригорівці пошкоджено декілька будинків та авто місцевого мешканця. 

В Новоіванівці російські окупанти зруйнували місцеву школу, лікарню, декілька будинків та фермерське господарство. Російські загарбники поцілили у 2 складських приміщення — вигоріло 7000 тонн зерна. Пошкоджено складське приміщення на фермерському господарстві у селі Тернуватому.

Ворожого вогню зазнали селища Веселянка та Юльївка. Ракети влучили у магазин та декілька будинків, пошкодили вулиці та електропровід на стовпах.

 

В Григорівці в наслідок розриву ракетних снарядів значних руйнацій зазнала присадибна територія разом із припаркованим авто.

Вам также могут понравиться