На тимчасово окуповані території Запорізької області ввели нові правила в’їзду: подробиці

У разі виникнення безпосередньої загрози життю та заподіяння шкоди здоров'ю громадян може бути введене тимчасове обмеження руху транспортних засобів за маршрутом слідування колони

361

Виїзд на тимчасово окуповану територію, а також переміщення вантажу проводиться у складі колон через блокпост в Кам’янському. Як повідомляють у військовій адміністрації, колона формується на майданчику по вул. Оріхівське шосе, 36 (Запоріжжя) щодня з 06:00 до 17:00 години. Заявка на виїзд подається в електронному форматі. Після подання заборонено вносити зміни щодо дати виїзду, марки та держномера машини, списку осіб, які включені до заявки на виїзд.

При собі слід мати документи, які посвідчують особу, документи на транспорт й товар/вантаж. На блокпостах військовослужбовці, правоохоронці й контролюючі органи можуть перевірити речі, транспорт, багаж й вантаж.

Через стан дороги й земельного полотна через р. Янчекрак за маршрутом до складу колоне не включають вантажні автомобілі масою понад 3,5 тони й автобуси на понад 22 місця (окрім транспорту для евакуації людей).

Заявка на виїз подається шляхом заповнення електронної форми за посиланнями:

Вам также могут понравиться