У центрі Мелітополя рашисти облаштували воєнну базу

Про це в етері телеканалу Інтер повідомив міський голова

250

Російські окупаційні війська не змінюють традиціям й продовжують ховатися за мирним населенням. Так, декілька днів тому (орієнтовно 11 серпня) рашисти облаштували воєнну базу у центрі міста.

«Два дні тому вони зайняли територію нашої першої міської лікарні, яка знаходиться у самому центрі міста. І там зробили зараз військову базу. Вони ховаються за «живим щитом» наших мешканців. Також вони ховаються на території шкіл, дитячих садочків й намагаються все це робити в густо населених районах нашого міста», — сказав в етері телеканалу Інтер повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Він також додав, що на сьогодні російські окупанти концентрують свої бази на промислових підприємствах міста та за межами Мелітополя в бік Криму. Про всі ці локації добре відомо силам спротиву, спецслужбам й ЗСУ.

Відзначимо, сім днів поспіль мелітопольські сили спротиву не давали спокою рашистам. Зафіксовано гучний вибух в північно-східній частині Мелітополя. Чули мешканці всіх навколишніх районів і навіть населених пунктів поблизу міста. 13 серпня були зафіксовані гучний вибух в північно-східній частині міста. Крім того, у суботу увечері на вул. Ломоносова палало вороже авто. Від машини залишився один каркас. 

Вам также могут понравиться