Рашисти цілеспрямовано цілили у будинки: наслідки ворожого обстрілу на Запоріжжі (ФОТО)

Правоохоронці закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги та нагадують про важливість вкрай обережного поводження із боєприпасами, що залишаються після обстрілів

314

Як ми раніше повідомляли, рашисти обстріляли Оріхів. В наслідок удару сталося часткове руйнування двох багатоповерхівок та дитячого садочку, повідомляли у ДСНС. Як зазначили у Нацполіції, від розриву снарядів пошкодило дві квартири. Ударною хвилею в них потрощило вікна, балкони та майно всередині.

Крім того, рашисти поцілили по селу Омельник. В наслідок обстрілу відбулась руйнація 5 будинків: пошкоджені дахи, стіни та фасади. Значних ушкоджень зазнали господарчі споруди та гаражі. Деякі з них повністю зруйновані через пряме влучання.

Рашисти цілеспрямовано цілили у будинки мешканців сіл Таврійське та Жовтеньке. Як наслідок — 11 господарів залишилися зі зруйнованим житлом.

За фактами збройних злочинів правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

 

Вам также могут понравиться