Підрив авто колаборанта з Михайлівки: в мережі опублікували відео моменту підрива

«Тамада» іван сушко отримав квиток на концерт кобзона 

511

Як ми раніше повідомляли, зранку 24 серпня вибухнуло авто 40-річного зрадника івана сушко, якого загарбники призначили виконуючим обов’язки голови пгт Михайлівка. Пропагандисти пишуть, що під сидіння авто був підкладений вибуховий пристрій. Гауляйтер помер не на місці пригоди, а у лікарні.

Псевдовлада відразу почала висловлювати співчуття з приводу передчасної смерті «молодого перспективного керівника». Й навіть вигадали, черговий пропагандистську нісенітницю. Мовляв, сушко віз свою міфічну доньку у садочок, коли авто вибухнуло. Про дитину написали пару речень, мовляв, критичних поранень не має, вижила і на цьому все. Відзначимо, місцеві мешканці кажуть, що гауляйтер був геєм й не приховував це. Тож наявність у чоловіка дитини під питанням.

Згодом в мережі з’явилось відео моменту підрива авто колаборанта.

Відзначимо, зрадник добровільно пішов на співпрацю з окупантів, зробивши карколомну кар’єру від тамади й співробітника ДК, до керівника громади. Цього місяця сушко активно готувався до псевдореферендуму. Примушував людей брати в ньому участь, а у разі відмови погрожував. Останні раз колаборанта бачили 22 серпня, на псевдосвяті до дня російського прапора.

Смерть сушко налякала інших колаборантів. Особливо балицького, який і так пересувається містом у кортежі, а перед його заїздом до закритого кварталу на вул. Михайла Грушевського військові рф взагалі перекривають проспект.

«Для каждого это звонок – приближаться к гауляйтеру и быть его другом и соратником уже стало опасным. — Мы будем помнить своего друга и товарища. Враги, начиная от Зеленского и заканчивая тем, кто подложил мину под машину, будут найдены и наказаны», — сказав гауляйтер балицький.

Відзначимо, днями мелітопольські партизани записали відеозвернення в якому передали вітання балицькому й повідомили що на нього відкрито полювання.  Вони також нагадали, що знають про кожного колаборанта й зрадника. Й наголосила, що справедлива розправа чекає на всіх, хто буде брати участь у виставі під назвою «референдум».

Вам также могут понравиться