Біля берега моря у Бердянську помітили пляму нафтопродукту: рашисти у цьому звинуватили ЗСУ

На березі Азовського моря відчувається характерний сморід

201

Велику пляму нафти або мазути помітили бердянці біля берега на Лісках.  Про це повідомляє «ПроБердянськ». Пляму помітили близько другої години дня 28 серпня. На березі Азовського моря відчувається характерний сморід.

Місцеві припускають, що розлив нафтопродуктів стався через вибухово-підривні роботи, або іншу діяльність росіян в захопленому порту Бердянська.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Новини Бердянська🇺🇦 (@pro.berdiansk2)

Водночас рашисти не змінюють традиціям й у всьому звинуватили українську сторону. Мовляв, розлив нафтопродукту з нафтосховищ морського порту відбулось, бо ЗСУ 26 лютого вдарило з «Точки У» по «Саратову». За версію колаборантів й рашистів через пів року після удару й у результаті впливу зовнішніх факторів витекла нафта.

Ось тільки удар по великому десантному кораблю у бердянському порті був не 26 лютого, а 24 березня. Також, тоді отримали ушкодження великі десантні кораблі «Цезарь Куников» та «Новочеркаськ». Згодом російські загарбники неодноразово влаштовували вибухи на затонулому Саратові, аби в порт міг зайти російський корабель й вивезти вкрадене зерно

Вам также могут понравиться