Живцем згоріло майже 1000 тварин: рашисти завдали удар по фермі на Запоріжжі (ФОТО)

Традиційно загарбники у всьому звинувачують українську сторону

773

Вночі 31 серпня російські загарбники завдали удар за межами с. Велика Білозерка ( зі степу, в районі полігону твердих побутових відходів). Зафіксовано 10-12 прильотів. Всі удари прийшлись на корпуси з телятами й корівками. 

ГОлова ЗОВА Олександр Старух повідомляє що удари були нанесені близько 1:51 ночі. Окупанти здійснили артеобстріл з СВК «росія» молочно-товарної ферми. З 14 корпусів знищено 11 — доїльний зал і кормоцех. На фермв було майже 2000 голів крупного рогатого скота. Близько половини загинули у вогні. Точну кількість ще не встановлено.

Двоє працівників зазнали поранень.  Чоловік отримав поранення від осколків скла та інших предметів. Його шпиталізцвали. Стан задовільний. У жінки отримала кантузію й втратила слух. Від госпіталізації відмовилась.

Рашисти випускали ракети з колишнього смітника, повідомляє «Запоріжжя. ІНФО». Традиційно загарбники у всьому звинувачують українську сторону, мовляв, у Великій Білозерці облаштувались військові рф. Нібито корівники вони обстріляли з дронів, бо їм здалося що серед корів ящики з боєприпасами.

«Це страшний контент, який жителі нашої області бачать щодня», — написав Старух.

Фото: 18+

Вам также могут понравиться