У Запоріжжі порушник втік від правоохоронців, поки вони складали протокол: подробиці

Інспектори склали на керманича два протоколи за «Повторно протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння» й винесли дві постанови за «Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами» та протокол за «Невиконання водіями вимог про зупинку» КУпАП

255

Опівночі 22 вересня на вул. Лермонтова патрульні зупинили порушника комендантської години. За кермом «Opel Astra» був 29-річний п’яний водій. В його крові було виявлено 0,93 проміле алкоголю. Крім того, з’ясувалось що керманича побавили права керування за аналогічне правопорушення. Поки патрульні складали протокол, порушник сів в авто й різко почав рух. На вимогу патрульних зупинитися, звукові сигнали та проблискові маячки не реагував.

В ході переслідування порушника вдалось зупинити. Від будь-яких пояснень чоловік відмовився. Чоловік повторно пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат — 1,11 проміле. В результаті чоловік отримав три протоколи й дві постанови. Авто евакуювали на арештмайданчик.

Вам также могут понравиться