В окупованому місті на Запоріжжі рашисти заборонили людям відвідувати громадські місця

Мелітопольці масово скаржаться, що тим, хто голосує «проти», «бригадири» влаштовують шантаж і погрожують прийти завтра знову «за правильною відповіддю»

123

На тимчасово окупованих територіях окупаційна влад не може змусити мелітопольців ставити галочки в папірцях, які вони називають бюлетенями. За даними мера Мелітополя Іван Федоров, за чотири дні рашисти примусили проголосувати близько 20% містян (з тих хто залишився у місті), половина з яких голосують проти. Та більшість містян не відчиняють двері загарбникам. Тож окупаційна влада, аби змусити мешканців проголосувати у фейковому референдумі за приєднання до росії вигадують нові правила.

У неділю увечері гауляйтер даниленко виступила із заявою, в якій просила людей мінімально виходити на вулицю та не з’являтися у громадських місцях найближчими днями. Також вона зазначила, що певний час відключать атракціони у парку ім. Горького, а відвідування парку буде обмежено.

Місцеві також зазначають, що окупанти готують провокації, щоб загнати людей по своїх квартирах і будинках і примусово під дулом автоматів змусити їх проголосувати як слід. Водночас за даними місцевого видання, мелітопольці масово скаржаться, що тим, хто голосує «проти», «бригадири» влаштовують шантаж і погрожують прийти завтра знову «за правильною відповіддю».

Водночас гауляйтер балицьких підписав «указ», згідно з яким 27 вересня оголосили вихідним через псевдореферендуму.

Вам также могут понравиться