Через ранкові обстріли кілька тисяч запоріжців залишились без світла

Аварійно-відновлювальні роботи розпочато

387

Зранку 27 вересня російські окупаційні війська випустили 9 ракет по Запоріжжю. В наслідок «прильотів» пошкоджена лінія електропередач.

Як повідомили у військовій адміністрації, через ранкові ворожі обстріли обласного центру в тисячі будинках міста зникла електроенергія. Аварійно-відновлювальні роботи розпочато.

Загалом, станом на 27 вересня, через пошкодження ліній електропостачання, опор та обладнання без електропостачання 24 328 споживачів у 76 населених пунктах Запорізької області. Впродовж минулої доби ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 15 505 споживачів.

Дещо побільшало відключень в Оріхівських мережах – вчора ворожі обстріли залишили без світла ще 44 родини в Оріхові. По Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Кам’янсько-Дніпровському та Токмацькому районним відділенням через дії місцевої окупаційної «влади» доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має. По Гуляйпільському районному відділенню через активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження електромереж аварійно-відновлювальні роботи не проводилися.

 

Вам также могут понравиться