У Запоріжжі планують відремонтувати будинок, що постраждав внаслідок ракетного удару

Наразі комунальники й рятувальники продовжують там працювати

160

Вночі 24 вересня ворожа ракета поцілила по триповерховому будинку у Запоріжжі, після чого в будівлі виникла пожежа. На сьогодні цей будинок найбільш постраждалий поміж інших багатоквартирних. Наразі комунальники й рятувальники продовжують там працювати.

В ході виїзної наради стало відомо, що будинок хочуть полагодити, не дивлячись на те, що він отримав значні ушкодження. Але перш ніж почати роботи фахівці науково-дослідного інституту будівельних конструкцій мають надати висновки й підтвердити, що будинок придатний для відновлення.

«Ми вже ведемо перемовини з меценатами й представниками приватних підприємств, які готові провести ремонтні роботи за власні кошти. Також я звернувся до депутатської спільноти для того, щоб вони виділяли кошти на відновлення будинків з депутатських фондів», — повідомляє в.о. міського голови Анатолій Куртєв.

Нагадаємо, в наслідок влучання ракети о 3:20 ночі, за офіційними даними, загинула одна людина, ще 9 отримали поранення. Під завалами будинку опинились тварини мешканців будинку: ігуана, зелений пітон й кіт. Плазун отримав серйозні травми.

Вам также могут понравиться