Рашисти звинуватили у ранковому обстрілу Запоріжжя українську сторону

Росіяни влаштували теракт у Запоріжжі зранку 30 вересня

379

Російські пропагандистські телеграм-канали пишуть, що зранку, начеб-то, ЗСУ вдарило по гуманітарній колоні. Рашисти працюють по давно створеній методичці: влаштовують теракт у місці масового скупчення людей, а потім звинувачують у всьому українську сторону.

Колаборант рогов, якому вже за співпрацю з загарбниками загрожує пожиттєве ув’язнення, злив у свій тг-канал фото з місця обстрілу й звичайно пише про те, що людей у колоні обстріляли, щоб не випускати на «звільнені» території.

«Буквально позавчера в знак протеста против действий режима Зеленского эти люди перекрыли дорогу с требованием выпустить их на освобождённую территорию. Сразу после этого к ним приехали представители СБУ и полиции, которые начали открыто угрожать и говорить, что запорожцы ещё очень сильно об этом пожалеют. Окончательно слетевший с катушек наркоман мстит моим землякам-запорожцам за их нелояльность к его режиму. Мстит жителям Запорожского края за то, что мы сделали свой выбор на референдуме в пользу России. На лицо классическая провокация в стиле англосаксов по отношению к нелояльному гражданскому населению. Дождавшись удара нашей армии по военным объектам в Запорожье, нацисты нанесли удар по нашим людям, стоящим в очереди на выезд. Сделано это было по классической формуле «Сами себя обстреляли» с последующими обвинениями России», — бреше рогов.

Відзначимо, військові рф зранку 30 вересня випустили 16 ракет по Запоріжжю. Рашисти завдали удар по цивільній гуманітарній колоні у Запоріжжі. В наслідок ранкової атаки, попередньо, загинуло 23 люди, ще 28 поранено.

У Запорізькій обласній військовій адміністрації повідомили, що 1 жовтня у Запоріжжі й області оголошено Днем жалоби за загиблими у наслідок теракту росіян.

Якщо ви втратили зв’язок зі своїми родичами після збройного обстрілу пункту пропуску у Запоріжжі, або ж маєте необхідність дізнатися будь-яку іншу інформацію чи отримати допомогу, звертайтеся до органів поліції за номером телефону: 050-452-91-95.

Вам также могут понравиться