На Запоріжжі рашисти планують «віджати» кількасот баз у власників

Рашисти продовжують «віджимати» бізнес у власників

295

1766 баз псевдогубернатор Є.Балицький планує націоналізувати у Кирилівці. Переважна більшість цих баз на Федотовій косі, й лише з десяток на косі Пересип. Як говориться в так званому документі: «военно-гражданская администрация информирует о выявлении объектов бесхозного имущества». Серед націоналізованих баз відпочинку всім відомий «Техас», «Променад» та інші улюблені місця відпочинку.

Наприкінці переліку додаткова вказано, що всі об’єкти будуть поставлені на облік у так званому міністерстві майнових та земельних відносин ВДА Запорізької області як безгосподарні. Втім власникам об’єктів вони дали 3 дні, для того аби вони прийшли до адміністрації в Мелітополі. Тільки от більшість власників виїхала з окупації, й перебуває на підконтрольних Україні територіях або закордоном.

Нагадаємо, ще в червні «голова сільради» катерина уманець та псевдоначальник Мелітопольської адміністрації андрій сігута на зібранні з власниками баз зобов’язали їх підтвердити документально право на своє майно до 1 жовтня, максимум — до кінця року. З 2023 року розпочнеться націоналізація майна. 

Крім того, Готель «Перлина Таврії» на Косі Пересип рашисти окупанти захопили ще в червні. А базу відпочинку «Діана» — у липні.

Вам также могут понравиться