На Запоріжжі рашисти мобілізували неповнолітнього: подробиці

До так званих добровольчих батальйонів ім. Судоплатова, створеного гауляйтером ЄБаліцьким, заганяють усіх. Навіть неповнолітніх

357

Російські пропагандисти активно поширюють інформацію про 18-річного хлопця з Мелітополя, який мобілізувався до батальйону росармії. Сергій у соцмережах виставив своє відео у військовій формі з пов’язкою у кольорах прапора росії на рукаві під сплагіачену з українського флешмобу музику «доброго вечера, ми из россии»

Як повідомляє місцеве видання, хлопцю лише 17 років. Він мав проукраїнську позицію. За те що він був в проукраїнській групі у соцмережах його посадили на 15 діб й били. За словами підлітка йому ледь нирку не відбили, він і досі їздить до лікарні. Тож, «доброволець» виявився не таким вже й добровольцем, а примусово мобілізованим.

Нагадаємо, для примусової мобілізації до тимчасово окупованих Мелітополя й Бердянська відправили додаткові сили росгвардії. Вони вже вийшли на вулиці. Людей хапають просто посеред вилиці. Якщо чоловік не хоче бути так званим добровольцем, то замість себе має когось привезти.

Вам также могут понравиться