Понівечені й зруйновані будинки: наслідки ракетних обстрілів Запорізької області (ФОТО)

Кожен факт збройної агресії задокументований правоохоронцями. За зібраними доказовими матеріалами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни»

364

У середу, 5 жовтня, російські окупаційні війська завдали серію ударів по Запорізькій області. У селах Юрківка та Таврійське зруйновані житлові домівки та господарчі споруди. В Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Новомиколаївка поліцейські зафіксували понівечені приватні будинки. Від прямих влучань снарядів деякі з них повністю зруйновані. Військові країни рф здійснили артобстріл Степногірська — пошкодили оселі в багатоквартирних будинках та у приватному секторі.

Під час обстрілу с. Гуляйпільське та смт Залізничне постраждали люди. Чоловіка та жінку ушпиталили. А в наслідок ракетних ударів по Гуляйполю, постраждали об’єкти інфраструктури та загинуло двоє людей, ще один чоловік шпиталізований.

Нагадаємо, позавчора російські терористи завдали 4 удари «Іскандерами» по різних районах Запоріжжя. Пошкоджені виробничі будівлі на підприємстві, офісні приміщення, територія дитячого інтернату.

 

Вам также могут понравиться