Газопроводи перебиті осколками від снарядів після нічних обстрілів Запоріжжя

Щоб ліквідувати численні витоки газу треба відключити велику кількість клієнтів

201

Близько 2:02 ночі рашисти з літака випустили 12 ракет по Запоріжжю. Є прямі влучання в багатоповерхівку та приватний сектор. Загинуло й поранено десятки людей. Як повідомили в АТ «Запоріжгаз», після нічних обстрілів газопроводи перебиті осколками від снарядів.

«Щоб ліквідувати численні витоки газу треба відключити велику кількість клієнтів. Таким чином побудована газова мережа. Оперативно прийнято рішення не відключати цілий район від газопостачання, а виконати складні роботи. А саме: розірвання в трьох місцях кільцювання підземних газопроводів, які були неушкоджені. Таким чином більшість мешканців постраждалого району залишилася з газом. Наразі без блакитного палива 214 клієнтів», — написала прессекретар підприємства Наталя Гринь.

ВАЖЛИВО!!!

У разі втрати зв’язку з людьми, які могли перебувати в будинках у Дніпровському районі під час ракетного удару в ніч на 9 жовтня або ж маєте необхідність дізнатися будь-яку іншу інформацію чи отримати допомогу, звертайтеся до органів поліції за номером телефону: 050-452-91-95.

Вам также могут понравиться