Міська влада закликала мешканців Запоріжжя зробити запаси води

Наразі в країні критична ситуація, бо один регіон залежить від іншого.

229

Останній тиждень російські загарбники гатять по енергетичній інфраструктурі. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що з 10 жовтня й до сьогодні внаслідок ударів російських окупантів знищено 30% електростанцій України. За словами заступника голови ОП Кирила Тимошенко, наразі в країні критична ситуація, бо один регіон залежить від іншого.

«Потрібно готуватися по всій країні до того, що можуть бути відключення як електроенергії, так і водопостачання та теплопостачання»», — написав Тимошенко.

В.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв зазначив, міська влада робить усе можливе для того, щоб не допустити в місті виникнення критичної ситуації. Зокрема заощаджуємо електроенергію шляхом вимкнення вуличного освітлення.

«З огляду на терористичні дії ворога, просимо всіх перестрахуватися та зробити максимальний запас води», — написав Куртєв.

Відзначимо, що КП «Водоканал», ще 10 жовтня закликало запоріжців максимально запастися водою на випадок надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, ПАТ «Запоріжжяобленерго» закликало мешканців Запоріжжя й області скоротити споживання електроенергії у години пік: з 7:00 до 11:00 й з 17:00 до 22:00 години.

Вам также могут понравиться