«Орки рівняють місто с землею»: впродовж семи годин рашисти гатили по місту — є поранені (ФОТО)

В місті знищені всі адмінбудівлі, розбиті будинки. Люди живуть у підвалах

462

Оріхів зрівнюють з землею. Місто регулярно обстрілюють рашисти. В місті залишилось близько 3000 людей, в тому числі й діти. Вони вже давно перебрались у підвали й облаштували для себе там спальні місця. Люди не планують евакуюватися, хоч й живуть під постійними обстрілами. Про те, як виживає «міцний горішок» читайте за цим посиланням.

Голова ЗОВА Олександр Старух повідомив, що минулої ночі рашисти майже 7 годин гатили з РСЗВ по Оріхову. Руйнацій зазнали приватні будинки, будівля міської ради й навчального закладу. В місті відсутнє електро та водопостачання. Постраждало 8 мирних мешканців. З поранення різного ступеню важкості їх ушпиталено.

Заступниця голови громади Світлана Мандрич попросила молитися за місто. Відомо що тільки 12 жовтня в Оріхові зафіксовано 324 прильоти. Місто без світла, води й зв’язку. Наразі гуманітарні штаби також припинили роботу через загострення ситуації.

«Моліться за місто Оріхів! Обстріли міста по 7-14 годин. Орківська сволота рівняє місто с землею. Гуманітарний штаб припинив свою, роботу. Світла, води, зв’язку немає. Все розбите. Комунальні підприємства не в змозі виконувати свою роботу», — написала Світлана Мандрич.

Крім того, вночі рашисти обстріляли Гуляйполе ракетами С300. Руйнувань зазнала місцева школа. Попередньо — постраждалих немає.

Вам также могут понравиться