Заїзжають на БТРах й під дулом автоматів вивозять: рашисти масово викрадають чоловіків на Запоріжжі

Рідні й близькі не знають де викрадені орками чоловіки. Крім того, нікому рашисти не називали причину по якій забирають їх. Рідні шукають будь-яку інформацію про зниклих

313

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області рашисти масово викрадають чоловіків. Рідні нічого не знають про долю полонених. Жодних пояснень в комендатурах не дають. За словами родичів викрадених, рашисти на авто чи БТРах просто заїжджають у двір й під дулом автомата виводять з будинків чоловіків. Жодних пояснень загарбники не дають.

Наразі рідні шукають інформацію про 17-річного Миколу Молода. Відомо, що у смт Чернігівка близько п’ятої години вечора 17 жовтня орки приїхали й забрали підлітка. Відомо, що в той день Миколу забрали разом ще з двома його друзями, яким 16 і 19 років. Але хлопців відпустили через три дні. Мати бачила сина востаннє 18 жовтня, з того дня їй не показують сина, невідомо що там з ним роблять.

У суботу 23 жовтня рашисти викрали Максима Мосіяш з Новомихайлівки. Як повідомляють рідні, у двір будинку заїхала авто загарбників. Озброєні орки під дулом автомата посадили Максима в авто й вивезли у невідомому напрямку.

В той же день рашисти викрали ще одного мешканця Новомихайлівки — Максима Радченка. У двір заїхав БТР з озброєними орками й без жодних пояснень забрали Максима й вивезли у невідомому напрямку.

Також відомо, що 23 жовтня так і не повернувся додому ще один мешканець села Новомихайлівка. Рідні Владислава Куралімова припускають, що його також викрали загарбники.

 

Вам также могут понравиться