Пряме ракетне влучання в будинки: наслідки обстрілів Запорізької області опублікували у мережі (ФОТО)

Ворожого вогню зазнали Запоріжжя, Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Мала Токмачка, Малинівка, Ольгівське, Полтавка, Червоне, Новоданилівка, Білогір'я, Новоандріївка, Дорожнянка, Чарівне, Малі Щербаки, Кам'янське

196

Впродовж 26 жовтня російські загарбники нещадно гатили по Запорізькій області. За добу зареєстровано 51 повідомлення про руйнування. Пошкоджено декілька багатоповерхівок, понад 20 приватних будинків, магазин та інші інфраструктурні об’єкти.

Найбільших збитків укотре завдано жителям Оріхів та Гуляйполе. Окупанти пошкодили будинки та господарчі будівлі мирних мешканців. Від прямих влучань снарядів деякі житлові приміщення залишилися непридатними до житла.

Під час артобстрілу Гуляйполя осколкові поранення отримало подружжя. На жаль, від отриманих травм помер 54-річний чоловік, його 51-річна дружина шпиталізована.

Крім того, вночі російські загарбники з РСЗВ «Смерч» завдали три удари по одному з районів Запоріжжя. Задокументували влучання ракет на території об’єкта критичної інфраструктури та садівничого господарства. Вибуховою хвилею у 10 багатоквартирних будинках вибило шибки, в 10 приватних будинках пошкоджені дахи, вікна й двері. Також посічені фасади та припарковані автомобілі.

 

Вам также могут понравиться