У Запоріжжі пролунав потужний вибух: коментар поліції (ФОТО)

Для стривоженого населення Запоріжжя, яке ледь не щодня потерпає від ворожих обстрілів, кожен гучний звук може означати «приліт»

1 620

Близько 20:20 години, 29 жовтня, мешканці Запоріжжя чули потужний вибух. Як з’ясувалось, п’яний 42-річний мешканець Дніпровського району підірвав гранати просто на вулиці, неподалік свого дому.  

Як повідомили у Нацполіцію, чоловік під дією алкоголю чоловік чіплявся до перехожих, а коли ті від нього відмахнулися, повернувся з двома гранатами в руках. Налякані люди кинулися врозтіч. Один з очевидців одразу викликав поліцію. Поки найближчий наряд мчав на виклик, зловмисник підірвав гранату. Другу РГД-5, яку зловмисник випустив з рук під час вибуху, правоохоронці знайшли при огляді території. 

Внаслідок вибуху осколкові поранення отримав тільки сам зловмисник. Він у лікарні. Також пошкоджено неподалік розташований кіоск.

Правоохоронці встановлюють звідки у фігуранта боєприпаси. Згідно ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» КК України зловмиснику загрожує 3-7 років ув‘язненні.

Вам также могут понравиться