Ранкові «прильоти» по Запоріжжю: де відновили електроенергію й водопостачання

Роботи тривають

412

Зранку 31 жовтня російські загарбники двічі атакували обласний центр. Спочатку вони завдали серії ударів близько 8:10, а за дві години пролунала ще серія вибухів. В наслідок ранкових прильотів, у багатоповерхівках, приміщеннях медзакладу, закладу освіти, будинку культури та у будівлі інфраструктурного об’єкта повилітали шибки. Також, зафіксовано «прильот» по критичній інфраструктурі міста. Внаслідок ранкових атак частина Запоріжжя залишилась без світла й води.

Як повідомив в.о. міського голови Анатолій Куртєв, станом на 13:00 годину в місті відновлено електроенергію в Хортицькому районі та по всьому Правому березі. Окрім одного кварталу є світло й вода у Заводському районі. Є світло у частині Шевченківського району. В Олександрівському та у Вознесенівському районах також ведуться роботи з відновлення електропостачання. Частково ці райони вже зі світлом.

Зараз розпочаті роботи по відновленню водопостачання у Хортицькому районі.

Роботи тривають. Після усунення наслідків надзвичайної ситуації. Після чого буде відновлено електропостачання й у решті лівобережної частини Запоріжжя.

Відзначимо, що в «Укренерго» повідомили, що стабілізаційні графіки погодинних відключень, які були введені з 6-ї години ранку в усіх регіонах, наразі відмінені.

Мешканців Запоріжжя просять не вмикати всі електроприлади відразу, бо це може призвести до перевантаження мережі та повторного зникнення світла у будинку.

Якщо ваша оселя зазнала ушкоджень, звертайтеся до районної адміністрації або повідомляйте на 15-80 (зі стаціонарних) або за номерами: (061) 787 15 80, (050) 414 15 80 чи (067) 656 15 80.

 

Вам также могут понравиться