У Запоріжжі пропонують встановити замість однієї ялинки сотні

З такою пропозицією виступив голова Запорізької ОВА Олександр Старух

111

Встановлювати чи ні у грудні головну ялинку міста наразі запоріжці вирішують за допомогою онлайн-голосування. Наразі, більшість мешканців, близько 61% проголосували за те, щоб відмовитись від головної ялинки у місті, бо не на часі. Водночас голова Запорізької ОВА Олександр Старух зазначив, що більшість міст й громад області відмовляється від ялинок, бо влада й і люди побоюються, що ворог скористається скупченням людей й завдасть удар. Але запропонував встановити сотні ялинок у дворах замість однієї на центральній площі.  

«Але ж свято, але ж радість діточок, але ж Новій рік. То може відповімо ворогу не однією ялинкою на центральній площі, а сотнями в наших дворах? Керівники громад, керуючих кампаній, ОСББ, … — всі разом облаштовували бомбосховища, збирали допомогу нужденним, багато зробили разом. Може зробимо разом і свято?!», — написав Старух. 

Що саме мав на увазі голова Запорізької ОВА — щоб за бюджетні кошти були встановлені ялинки у кожному дворі, чи аби мешканці багатоквартирних будинків у власних дворах самостійно встановили новорічне дерево — достеменно невідомо.

Вам также могут понравиться