У Запоріжжі невідомий забив до смерті собаку й зацькував переселенку, яка намагалась врятувати тварину

Собака став жертвою жорстокого знущання

265

Про вбивство собаки до поліції повідомили зоозахисники 12 листопада. За даними Нацполіції, невідомий жорстокого побив беззахисну тварину, що призвело до її загибелі.

Зоозахисники повідомляють, що чоловік який жорстоко розправився з твариною, погрожував ще й дівчині, яка евакуювалась з Гуляйполя до Запоріжжя через обстріли.

«Собака була другом дітям, але знайшлися ті, що жорстоко розправилися. З особливим задоволенням та жорстокістю. Смакуючи «перемогу». Що найбільше мене вразило, то те, що дівчина з Гуляйполя, яка намагалась захистити тварину, зазнала цькування з боку чоловіка, який підбурював весь двір розправитися з твариною. Він погрожував дівчині та звинувачував у тому, що вона «не місцева»», — йдеться у повідомленні Маргарити Трипольської.

Наразі правоохоронці встановлюють зловмисника та проводяться відповідні експертизи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.299 «Жорстоке поводження з тваринами» КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до трьох років ув’язнення або обмеження волі на той же строк.  

 

Вам также могут понравиться