Усі заходи з розмінування території завершені: запоріжці, яких евакуювали через ворожу ракету, повернулись додому

Операція завершилась вдало

73

У Запоріжжі вдало завершилась операція з вивезення рештків ракети, що впала вчора в одному з районів Запоріжжя. Як повідомляють у Запорізькій ОВА, цілу ніч і ранок тривала операція зі збору і вивезення рештків ракети.

Як зазначають у Нацполіції, вибухотехніки та піротехніки обстежили вулиці, гаражні кооперативи, подвір’я місцевих мешканців. Вилучені бойові частини ракети й касетні боєприпаси знешкодження. Усі заходи з розмінування території завершені

«Місцева влада та поліцейські супроводили місцевих жителів до своїх помешкань. Поліція закликає громадян дотримуватися заходів особистої безпеки при виявленні вибухонебезпечних знахідок», — йдеться у повідомленні Нацполіції.

«Дякуємо усім, хто приймав у цьому участь: міським службам, що оперативно відселили людей, національній поліції, що забезпечила в цей час порядок на прилеглих вулицях. Дякуємо рятувальникам і саперам, які ризикуючи власним життям, убезпечили мирних жителів Запоріжжя», — кажуть у Запорізькій ОВА.

Нагадаємо, в одному з дворів Шевченківського районі впала збита ворожа ракета «Іскандер-К», яка була нашпигований 54-ма касетними зарядами. Мешканців шести багатоквартирних будинків довелось евакуювати, бо касети могли раптово вибухнути.

Вам также могут понравиться