На Запоріжжі ракета впала біля багатоповерхівки: у квартирах людей осколками ушкоджені меблі й техніка (ФОТО)

За зібраними доказовими матеріалами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» КК України

538

Рашисти завдали удар по Степногірську 16 листопада. Один зі снарядів впав біля багатоповерхівки. Внаслідок ворожого ракетного удару, у будинку повибивало шибки та балконні рами, у квартирах осколками посікло меблі, побутову техніку та інше майно.

Російські загарбники продовжують гатити по Гуляйполю, Оріхову й навколишнім селам. Люди повідомляють, що внаслідок російського обстрілу в будинках вибиті вікна, двері, розбиті дахи, паркани й дворові території.

В інших оселях снаряди поцілили прямісінько в фасади, у результаті замість стін в домах залишилися дірки метрового діаметра.

Також у середу армія рашистів поцілила крилатою ракетою в об’єкт інфраструктури у Запоріжжі. Зруйновано виробничу будівлю на підприємстві й прилеглу територію.

У Новояковлівці внаслідок обстрілу зруйновані житлові будинки на двох вулицях.

Загалом впродовж 16 листопада рашисти гатили з ракетних комплексів, реактивних систем залпового вогню, артилерії та мінометів. За добу до поліції надійшло 18 повідомлень про руйнування.

Вам также могут понравиться