На Запоріжжі окупанти застрелили подружжя та їх дітей: деталі

Вічна пам'ять загиблим

227

Рашисти розстріляли родину у їх власному будинку у смт Комиш-Зоря. Вбиті — подружжя Олександра і Наталії Дармобід, їм було по 34 роки, так їх двоє дітей — 5 і 14 років. Поліція перевіряє цю інформацію, та відомості внесені до ЄРДР за відповідною кваліфікацією.

В етері телемарафону голова Запорізької ОВА підтвердив інформацію, щодо розстрілу цілої родини. Та досить обережно озвучив причину вбивства.

Ми звичайно можемо тільки припускати, які причини були. Але, в принципі, очевидно, з точки зору формальної логіки, допустити, що коли прийшла п’яна бидлота до людей, то причині зрозумілі… Просто бандитизм, розбій, насилля… Що там міркувати? Вбивці просто ходять по нашій землі, — сказав Старух.

У Генеральній прокуратурі підтверджують факт убивства подружжя та їх малолітніх дітей.

«18 листопада у с. Комиш-Зоря Запорізької області у власному житловому будинку впритул військовослужбовцями РФ розстріляно родину разом з двома дітьми віком 5 та 14 років», — йдеться у повідомленні.

Деталі резонансного вбивства цілої родини також повідомили у телеграм-каналі «Николаевский Ванек».

«Увірвалися на ділянку до цієї сім’ї п’яні осетини та «лднрівці», почали приставати до жінки. Її чоловік звичайно ж заступився і почав їх від неї відтягувати. Вони його пристрелили прямо біля воріт ділянки. Далі, щоб погасити крики та паніку з боку дітей та жінки – застрелили її та дітей уже в будинку», — йдеться у повідомленні.

За даними цього телеграм-каналу вбивство сталося 17 листопада. Та перша інформація про розстріл цілої родини з’явилась 18 числа.

«Якщо у вас є будь-які дані (фото, особи, позивні й так далі) істот, які вбили цю сім’ю — будь ласка, напишіть мені на пошту. Наскільки мені відомо, командир цих істот є таким же уї**** гнилим, тому реагувати на це не став. Але ми повинні розуміти кого в полон ми точно брати не будемо… У мене є попередні дані щодо осіб, хто це зробив, навіть виходи на їхні сім’ї знайшов, але мені потрібно переконатися, що це справді вони», — пише «Николаевский Ванек»

Вам также могут понравиться