Чи дарують квіти на зимові свята?

118

Взимку близькі люди також очікують на сюрпризи. Найвдаліший спосіб продемонструвати свої теплі почуття — подарувати букет. Залишається розповсюдженою послуга доставка квітів в Запоріжжя, попит на неї не зменшується навіть у воєнний час. В Україні спеціалізовані квіткові магазини пропонують клієнтам величезний асортимент продукції. Один з них — BuketLand. Компанія працює по всій Україні. Яким святковим декором приваблюють новорічні та різдвяні ніжні букети та які з рослин в них домінують?

Які квіти дарувати взимку?

Деякі міста країни в окупації, тому багато людей потребують підтримки. Ніщо так не підіймає настрій, як квіти. З їх допомогою легко подарувати емоції, які запам’ятаються надовго. Окрім того ви одночасно з приємним сюрпризом допомагаєте економіці країни та бізнесам повноцінно працювати.

Хіба можна не замовити дівчині чи мамі на Новий рік або Різдво квіткову композицію?! Для жінок увага — це головне, незалежно від пори року за вікном. Разом з побажаннями найсвітлішого та щасливого майбутнього слід подарувати букет квітів, сформований з:

  • троянд — зимою краще вибирати червоного або білого кольору;
  • антуріумів, яким притаманна витонченість;
  • лілій — їх цінують за елегантну розкіш;
  • гербер, які відрізняються широким розмаїттям відтінків;
  • хризантем.

Прикрашає букети різноманітний декор: сушені шматочки цитрусових (найчастіше кружечки апельсинів), ягоди горобини, гілочки кориці, сосни, шишки, горіхи, стрічки, яскраві ялинкові кульки невеликого розміру або інші прикраси. Присутність саме таких дрібничок допоможе створити святковий настрій. Можна замовити в інтернеті варіанти з білосніжною бавовною, яка надає казкового вигляду.

Розмірковуючи над тим, як обрати квіти, слід обов’язково згадати смаки людини, яка буде отримувати подарунок.

Де купити квіти зимою?

Дуже зручно замовляти їх онлайн. Великий вибір новорічних композицій пропонує БукетЛенд. Він надає послуги не тільки у Києву, але й по Україні. В їх числі доставка в день замовлення.

У зимовій колекції унікальні витвори мистецтва. Над їх створенням працюють талановиті флористи. У клієнтів є можливість купити шикарні композиції в оригінальній упаковці: дерев’яних ящиках, капелюшних та коробках різноманітних форм, декоративних відерцях, корзинах.

Чому краще замовити доставку?

Після того, як в інтернет магазині зроблене онлайн замовлення, через досить невеликий проміжок часу буде здійснена доставка квітів. Але багато залежить від вимог замовника.

Кур’єри краще знають, яких заходів вжити, щоб букет квітів на холоді не втратив своєї привабливості. Йдучи з квіткового магазину самостійно, композиція втратить свій презентабельний вигляд. Тому вигідно замовити квіти онлайн з доставленням. Не забувайте, що дуже важливо турбуватись про дорогих сердцю людей у період зимових свят.

 

Вам также могут понравиться