Рашисти вбили немовля на Запоріжжі: вночі окупанти завдали ракетний удар по пологовому будинку (ФОТО, ВІДЕО)

Від ДСНС залучено 67 рятувальників та 14 одиниць техніки. Від Товариства Червоного Хреста залучалося 2 карети швидкої допомоги та 6 волонтерів

143

Близько 2:25 ночі, 23 листопада, російські загарбники вдарили двома ракетами С-300 по пологовому відділенню центральної районної лікарні у Вільнянську. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух. На момент обстрілу в будівлі була породілля с сином та лікарі.

Внаслідок ракетних ударів будівля руйнована. За допомогою висувної драбини врятували породіллю з другого поверху, травмовану передали медичним працівникам, зазначають у ДСНС.  Хлопчик якому було всього два дні загинув. Крім того, врятували з-під завалів лікаря. Він був у свідомості. Чоловік у важкому стані.

На цей час рятувальники продовжують аварійно-рятувальні роботи з демонтажу конструкцій лікарні. На місце для надання допомоги прибули волонтери Загону швидкого реагування ТЧХ.

Нагадаємо, ночі 17 листопада рашисти завдали три ракетних удари по Вільнянку. Дві ракети С-300 влучили по території об’єкта інфраструктури. Третя російська ракета влучила у двоповерховий багатоквартирний будинок – його вщент зруйновано. В будинку проживало чотири родини. Внаслідок ракетного удару загинуло 10 людей, в тому числі троє дітей. Також відомо, що в тому будинку загинуло три поколінні однієї родини.

Вам также могут понравиться