Рашисти ударили ракетами С-300 та «Іскандер К» по Запорізькій області (ФОТО)

За зібраними доказовими матеріалами слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» КК України

426

У п’ятницю зранку рашисти запустили ракети з ЗРК С-300 по об’єктах інфраструктури у Комишувасі. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено територію 2 підприємств.

Ще одна ракета типу «Іскандер К» влучила по станції техобслуговування у Кушугумі. Внаслідок обстрілу зруйновано приміщення СТО, пошкоджені вантажні автомобілі, які перебували на території.

Крім того, значних збитків укотре збройні «визволителі» спричинили жителям Пологівщини. В Оріхові під вогонь окупантів потрапили будинки на 5 вулицях житлового кварталу.

У Гуляйполі ситуація не краща – внаслідок ворожої атаки пошкоджено територію декількох домоволодінь, зруйновані господарчі будівлі, не вціліло й майно місцевих мешканців.

Впродовж 25 листопада поліція зареєструвала близько 20 повідомлень про руйнування. Суттєвих пошкоджень зазнали інфраструктурні об’єкти у Кушугумі та Комишувасі, домоволодіння в Оріхові та Гуляйполі, а також у населених пунктах Залізничне, Новоданилівка, Мала Токмачка, Малинівка, Дорожнянка, Щербаки, Червоне, Чарівне, Ольгівське, Білогір’я, Малі Щербаки, Плавні, Кам’янське

Вам также могут понравиться