«Готували терористичний акт на ринку»: рашисти «вибили» зізнання з затриманих мелітопольців

Понад місяць тому людей вивезли до Лефортівський в'язниці у москві

190

Рашисти викрали трьох чоловіків й жінку у Мелітополі й запроторили їх до Лефортового СІЗО. Було це ще у жовтні. Районний суд московії ув’язнив трьох затриманих на два місяці. Їх закидають «підготовку до теракту в Мелітополі» й звинувачують одразу за чотирма статтями, в тому числі «міжнародний тероризм». Днями російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео допиту заарештованих, на якому ті зізнаються у «скоєному ними злочині»

Затримані Антон Жуковський та Дмитро Сергєєв розповідають на камеру, що нібито отримали від українських спецслужб пропозицію: з них знімають звинувачення у пограбуванні, а вони влаштовують теракти в людних місцях на окупованій частині регіону. Спочатку вони мали влаштувати терористичний акт на ринку Мелітополя. Затримані розповіли, що у Мелітополі з заздалегідь підготовленого схрону» дістали 2 пістолети, гранату та вибухівку. Однак «правоохоронці» запобігли «теракту». 

Разом із чоловіками 11 жовтня рашисти викрали й мешканку Мелітополя – Яніну Акулову, яка працювала масажисткою. Матір двох неповнолітніх дітей московити звинувачують у терористичному акті. Жінку загарбники також змусили на камеру зізнатися, що вона підвозила на своєму автомобілі «диверсантів» і знала про їхні наміри, пише «Ріа-Мелітополь».

Вам также могут понравиться