Позафракційний депутат, який раніше був в «ОПЗЖ», очолить одне із Запорізьких КП

491

31 березня комунальне підприємство «Градпроект» очолив Василь Полюсов, який 2020 року пройшов до Запорізької міськради від партії «ОПЗЖ». Після того, як діяльність партії «Опозиційна платформа – За життя» в Україні заборонили, став позафракційним. На новопризначенна Полюсова звернув увагу засновник і керівник ГО “Запорізький центр розслідувань» — Сергій Сидоров.

Окрім депутатства в забороненій партії, Василь Полюсов відзначився у низці скандалів та був фігурантом різноманітних антикорупційних публікацій, пише «Чесно». Зокрема, він підозрювався у підробці документів для захоплення землі в часи керування земкомісією. 2016 року слідчий відділу Хортицького відділення поліції у Запоріжжі розслідував справу щодо фальсифікації документів колишнім головою земельної комісії Запорізької міськради для захоплення земельних ділянок.

Досить дивно, що після цього всього секретар міськради Анатолій Куртєв не знайшов кращої кандидатури на посаду директора КП «Градпроект», ніж Полюсов. Відтепер він вирішуватиме наступні питання:топографо-геодезичні, землевпорядні роботи, приватизація земельних ділянок, геодезичні, виконавчі зйомки;проектні роботи для об’єктів, категорія складності яких не перевищує ІІІ;надання інформації з містобудівного кадастру м. Запоріжжя у вигляді витягів по червоним лініям, по генеральному плану, по топографічному плану.
Джерело Forpost

Вам также могут понравиться