У столиці на сходовому майданчику виявили тіла двох неповнолітніх дівчат

140

17 червня у Солом’янському районі м. Києва в одному з будинків на вулиці Уманська було виявлено на сходовому майданчику тіла двох неповнолітніх дівчат. Про це повідомляє поліція м. Києва.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, оперативники та судово-медичний експерт. Їм вдалося з’ясувати, що напередодні (16 червня) двоє дівчат попросили у 46-річного знайомого ключі від його квартири.Там 15-річні школярки вживали психотропні речовини солі PVP та залишились до ранку. Потім їх тіла виявили на сходах.Власника квартири затримали  у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та розпочали кримінальне провадження за фактом надання приміщення з метою незаконного вживання психотропних речовин із залученням неповнолітніх згідно ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру та готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За фактом смерті неповнолітніх розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває, встановлюються обставини, за яких неповнолітні придбали психотропну речовину для притягнення причетних осіб до відповідальності.

Нагадаємо, військова контррозвідка СБУ провела спецоперацію у результаті якої, викрито агента головного управління генштабу зс рф (більш відомого як гру). Зловмисником виявився мешканець Енергодара Запорізької області, який ще до початку повномасштабного вторгнення рф вступив до лав ЗСУ. Там він проходив військову службу в одному із гарнізонів у Дніпропетровській області.  Джерело Forpost

Вам также могут понравиться