Ціни тижня, знижки та акції. Як запоріжцям зекономити в непрості часи

357

Війна та близьке розташування до запеклих боїв внесли свої зміни в життя всіх запоріжців. Тарифи, пальне, рівень безробіття, повна відсутність впевненості в майбутньому змушують «затягнути паски», або принаймні переглянути витрати майже кожного містянина, та тих, для кого Запоріжжя стало новим домом.

Хоча, варто зізнатись, що і до повномасштабного вторгнення українці радо витрачали гроші під час знижок, розпродажів та акцій, які час від часу запускають як великі мережі, так і представники локального бізнесу.

Як і на чому зекономити сьогодні жителям Запоріжжя дізнавались наші журналісти.

  • Програми лояльності АЗС:

При ситуації невпинного зростання цін на пальне мережі АЗС намагаються всіляко втримати та підтримати автовласників. Найбільш розвиненими та вигідними на сьогодні є програми лояльності: «ДякуYOU» від KLO (нараховує бонуси за кожен літр бензину та ДП у розмірі 1,5 грн та 1 грн – на газ, а також 2% знижки на фаст-фуд та інші товари); ОККО («кешбек» становить 1 грн за бензин та ДП, та газ на 50 копійок дешевше); WOG (бонуси при купівлі пального, та при покупках у WOG-CAFЕ та WOG MARKETі); PLUS від БРСМ-Нафта (знижка від 90 копійок до 1,50 грн за 1 л пального); AMIC (знижки на всі види пального в розмірі 0,50 грн/л).

  • Знижки на окремі процедури та різним категоріям пацієнтів у клініках та стоматологічних центрах

Розуміючи, що перше на чому не можна економити це власне здоровʼя медичні та стоматологічні центри намагаються використовувати акційні пропозиції при чому як на повне лікування. Найбільш привабливими «Суботі +» здалися пропозиції: Центр імплантації та стоматологічного здоровʼя Сергія Чертова (-20% на професійну гігієну для всієї родини, -15% на будь-яке лікування чи процедуру для воїнів ЗСУ, досить непогані знижки на День Народження);Oxford Medical ( 15-ти хвилинна консультація з лікарем, який відповість на всі питання, подивиться медичні документи та результати аналізів); ЛОР-Клініка в Запоріжжі (рятівна для багатьох «кукушка» від 200 грн).

 

 

  • Кафе та ресторанчики, не дивлячись ні на що, не просто працюють, а й ведуть активну боротьбу за кожного клієнта

Місцеві заклади харчування вже мають досвід роботи у кризових ситуаціях, тому використовують інструменти приваблення клієнтів, що вже випробовували під час карантинних обмежень. Так Jobs Cafe пропонує безкоштовну доставку по центру міста Запоріжжя, та при замовленні від 500 гривень в інші райони, а також свої фірмові бранчі (з 12 до 16) за досить вигідними цінами, особливо враховуючи обсяг порції, яка здатна «накормити» мужніх чоловіків; Іushi-Island (знижки на суші-сети, та деякі інші позиції з меню); Suchi 3303 (запровадили бонусно-накопичувальну систему, що в залежності від часу та суми замовлення повертає кеш-бек, який можна витратити вже при наступному замовленні).

 

 

  • Великі мережі, в тім, як і раніше, пропонують ціни тижня, та спеціальні пропозиції

Наприклад в мережі «Сільпо» зараз за «Ціною тижня» можна купити свіже мʼясо, зробити запас крабових паличок  до зимових свят, а також зекономити на купівлі сиру, ковбасних виробів та навіть поласувати пельменями та варениками. В АТБ пропонують спеціальні ціни на фрукти (мандарин та грейпфрут), мʼясні паштети та молочну продукцію, крім того, можна зекономити на купівлі пральних порошків та іншої побутової хімії.

Таким є огляд на цікаві пропозиції цього тижня, пишіть на нашу електрону пошту (subbotaplzp@gmail.com), про що б ви хотіли прочитати в нашому наступному огляді.

Вам также могут понравиться