Ситуація на Запоріжжі щодо російського вторгнення станом на 12 грудня

111

Війська рф 657 добу ведуть повномасштабну збройну агресію проти України. Бійці ЗСУ та інших військових підрозділів знищують живу силу та техніку армії рф та наступають на півдні Запорізького краю. На Запорізькому напрямках Сили оборони відбили 3 атаки ворога в районах північніше Приютного та західніше Новопокровки Запорізької області. Водночас, на Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Росіяни здійснили 90 обстрілів позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.За минулу добу військовослужбовці рф завдали 74 удари по 18 населених пунктах Запорізької області.

Окупанти здійснили 7 БПЛА-атак по Гуляйполю, Малій Токмачці, Чарівному й Лугівському та обстріляли з РСЗВ Роботине.66 артударів прийшлися по території Оріхова, Левадного, Білогір’я, Новодарівки, Полтавки, Малинівки, П’ятихаток, Плавнів, Кам’янського та інших прифронтових міст і сіл.Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено житловий будинок та господарську споруду. Місцеві жителі не постраждали.
Джерело Forpost

Вам также могут понравиться