За якими критеріями вибирати стероїди

184

Велика кількість представників силових видів спорту прагне кількісно збільшити м’язову суху масу та витривалість, силові показники. Досить часто вони звертаються до використання стероїдних препаратів, які досить швидкими темпами дозволяють досягти своїх цілей. Оригінальні стероїди купити від виробників пропонується в спеціальних магазинах, які поставляють спортивне харчування для різноманітних завдань. Головне, щоб товари були оригінальними та сертифікованими.

Правила вибору стероїдів для новачків і професіоналів

Підбір анаболічних медикаментів має здійснюватися лише досвідченим тренером з урахуванням стану здоров’я, наявними хронічними захворюваннями та психічним станом людини. Сильнодіючі засоби завжди впливають на організм, самопочуття. Тому варто ретельно підходити до вживання стероїдів.

Новачкам в бодібілдингу, пауерліфтингу та інших атлетичних видах спорту слід починати зі слабких препаратів, які (якщо підібрані грамотне дозування та тривалість курсу) позитивно діють на:

  • збільшення сухої маси тіла;
  • зріст сили та стійкості до фізичних навантажень;
  • краще засвоєння кальцію;
  • пришвидшення відновлення після отриманих травм.

При придбанні таблеток або розчинів для ін’єкцій для новачків обираються легкі засоби, після закінчення прийому яких не потрібно проходити післякурсову терапію. Це пов’язано з утриманням наявних результатів та відсутності тяжких навантажень на організм.

Під час застосування стероїдів досвідченими атлетами та бодібілдерами, в залежності від стану самопочуття й здоров’я, можуть обиратися більш агресивні, але обов’язково під пильним наглядом медичного фахівця. Бажання швидше досягти максимального ефекту шляхом збільшення дози або тривалості циклу іноді завдає шкоди організму. Тому необхідно постійно контролювати власний стан для досягнення кінцевої мети без будь-яких проблем.

Універсальність прийому Болденону

Величезна популярність Болденона на порталі https://steroidshopua.com/uk/substance/7/ викликана його максимальною ефективністю та легким впливом на організм культуриста з будь-яким стажем приймання спеціалізованої фармакології. Стероїд є синтетичним гормоном тестостерону, який широко застосовуються в сучасній спортивній фармацевтиці.

Використання даного анаболічного засобу позитивно діє на:

  • збільшення м’язової маси тіла;
  • ріст силових, витривалих показників організму;
  • покращення обміну речовин;
  • підтримка тонусу організму;
  • швидке відновлення після інтенсивних тренувань;
  • відсутність втоми.

Ключовою особливістю препарату виступає той фактор, що він може застосовуватися як новачками, так і досвідченими бодібілдерами. Легкість його для організму дає можливість для більш тривалого використання, без побічних реакцій та негативного впливу на серцево-судинну систему.

Але навіть з таким розкладом вживання Болденону має здійснюватися під суворим контролем спеціалістів після медичного обстеження людини, адже кожен анаболік здатний негативно вплинути стан здоров’я. Як свідчить практика, розрахунок допустимої індивідуальної дози та тривалості курсу не несе шкоди для організму. Однак, перед прийомом слід уважно вивчити інструкцію: при наявності протипоказань медикамент заборонено використовувати.

Особливості курсу приймання Болденону та можливі побічні дії

Даний анаболічний стероїд має слабкі властивості, але загалом засіб широко застосовується для набору м’язової маси професійними атлетами та початківцями. Відсутність відкатних реакцій дозволяє успішно вживати препарат терміном до десяти тижнів.

Тренери рекомендують дотримуватися декількох правил при прийманні Болденону:

  • щотижнева доза для новачків становить 200-400 мг;
  • тижнева доза для ветеранів стероїдних засобів коливається від 600 до 100 мг;
  • тривалість курсу для початківців – до восьми тижнів;
  • термін використання препарату досвідченими атлетами – десять тижнів;
  • під час прийому стероїду не варто зменшувати дозу, інакше не буде бажаних результатів.

Лише дотримання порад та контроль стану здоров’я й самопочуття дозволяє досягти реальних ефектів без завдання шкоди організму.

Побічні реакції мають місце в тих випадках, коли спортсмени самостійно збільшують дозування та тривалість циклу анаболіків. Такі дії призводять до облисіння, проблем з простатою, нудоти, підвищеної дратівливості, висипань на шкірі, зниженні артеріального тиску. Внаслідок симптомів маскулінізації та андрогенному впливу медикамент не можна застосовувати представницям жіночої статі.

В інструкції до Болденону наводиться перелік хвороб, при наявності яких засіб протипоказаний: схильність до діабету, алергій, серцево-судинних та ниркових хвороб та тромбоутворенні. Сюди також входить лактація. Ігнорування таких моментів загрожує серйозними порушеннями, оскільки приймання синтетичних гормонів діє абсолютно на всі органи та системи людини.

Користь та шкода від приймання стероїдних речовин

Кожен спортсмен повинен відповідально ставитися до вживання сильнодіючих анаболіків. Попереднє медичне обстеження дає можливість усунути всі побічні симптоми, які іноді виникають на початку застосування. Відповідальність за ймовірні негативні наслідки повністю лягає на плечі спортсмена, який нехтуючи правилами прийому та рекомендаціями лікарів, тренерів, бажає досягти швидких результатів. Ці наслідки можуть бути плачевними.

Збільшення дозування та тривалості курсу не принесе кращих ефектів, але здатне нашкодити, поставити крапку в спортивному житті. Тому, приймаючи рішення про використання стероїдів, варто подбати про себе та звернутися до лікаря. Він ретельно прорахує схему, пропише поради та буде контролювати стан.



Вам также могут понравиться