Компанія Bex Auto – провідний імпортер корейських автомобілів в Україні

182

Автомобільна промисловість Південної Кореї вважається однією з найбільших у всьому світі. Коли мова йде про популярні марки машин цієї країни, то першими спадають на думку Kia і Hyundai, хоча, насправді, їх значно більше.

Зараз налічується понад десять відомих марок корейського виробництва. Країна випускає багато машин для експорту, тому посідає пʼяте місце у світі серед найбільших автовиробників.

На сайті компанії Bex Auto є можливість замовити найвідоміші авто з Кореї, такі як:

  • Kia Sportage;

  • Hyundai Palisade;

  • SsangYong Rexton.

    Найпопулярніші корейські виробники Hyundai, Kia та SsangYong випускають широкий асортимент автомобілів, включаючи легкові моделі, кросовери та позашляховики. Вони стали популярними завдяки надійності, якості, та застосуванню інноваційних технологій.

    Компанія Bex Auto є офіційним партнером американських та корейських аукціонів. Команда фахівців допомагає вибирати найвигідніші варіанти автомобілів для своїх клієнтів, а також забезпечує доставлення та оформлення необхідної документації в найкоротші терміни.

    Популярні та економічні моделі автомобілів на сайті компанії Bex Auto

    Попит на економічні та практичні марки машин завжди високий. Одним з таких вважається Audi A6 2018 року випуску. Седан відноситься до 4-го та 5-го покоління, він укомплектований двигунами обʼємом 1,8 л, 2,0 л або 3,0 л.

    Універсал Audi A6 2018 поєднує елегантний дизайн, надійність та передові технології. Цей автомобіль, безперечно, привертає увагу своїм сучасним та стильним екстер’єром, який відзначається чіткими лініями та аеродинамічною формою.

    Audi A6 2018 оснащений потужними та ефективними двигунами, які забезпечують динамічну їзду та економію пального. Всередині салон відрізняється вишуканістю та комфортом, забезпечуючи пасажирам приємні поїздки.

    Автомобіль приваблює покупців сміливими технологічними рішеннями, такими як:

    • вдосконалена система безпеки;

    • асистенти водія;

    • сучасні інфотейнмент-системи.

    Завдяки чудовим характеристикам Audi A6 2018 залишається одним з лідерів у своєму класі. Компанія Bex Auto забезпечує зручне придбання та доставлення Audi A6 2018 в Україну за помірною ціною. Покупці можуть належним чином оцінити зручність та комфорт висококласного автомобіля.

    Стильні та практичні автомобілі від експортера Bex Auto

    Ще одним популярним автомобілем вважається Audi А6 2020 року випуску. Він належить до 5-го покоління, випущений в кузові седан, універсал. Автомобіль укомплектований двигунами об’ємом 2,0 та 3,0 л.

    Audi A6 2020 є справжнім втіленням преміумкласу. Це вишуканий та сучасний седан, який поєднує елегантний дизайн, високу продуктивність та передові технології.

    Інтер’єр Audi А6 є по-справжньому гармонійним. Верхня частина передньої панелі плавно переходить у двері, центральна глянцева панель переливається в монітор. Це створює ілюзію єдиного простору в автомобілі. Елементи внутрішнього оздоблення застосовуються різні, але, безперечно, високої якості.

    Водій та пасажири можуть насолоджуватися розумними системами безпеки та іншими інноваціями, які роблять поїздку комфортною та незабутньою. Придбання такого автомобіля з допомогою компанії Bex Auto принесе справжнє задоволення. Клієнтів чекає якісний сервіс, швидкий підбір бажаної моделі машини та розв’язання документальних завдань.

    Професійний та уважний підхід до кожного замовника є основним критерієм компанії. На нашому сайті представлена велика кількість різноманітних моделей машин, що дозволяє зробити зважений вибір.

Вам также могут понравиться