Працівники Нової Пошти знову постраждали від обстрілів у Харкові. Одна людина загинула

418

Двома днями раніше стало відомо про влучання ворожого КАБу поруч з сортувальним терміналом у Харкові. Унаслідок удару загинув водій вантажівки, ще 8 постраждали.

«Наш колега, Ігор Шрамко, працював водієм для Нової пошти у нашого партнера-перевізника близько 5 років. У нього залишилися дружина і двоє дітей»,– розповідають у пресслужбі Нової Пошти.

В компанії повідомляють, що Нова Пошта виплатить родині загиблого матеріальну допомогу у розмірі 60 тис грн, а також візьме на себе всі витрати організацію поховання. Крім того, для підтримки родини, його діти будуть отримувати по 10 000 гривень щомісяця до досягнення повноліття. Також, компанія надасть дітям загиблого гранти на навчання у розмірі 12 500 доларів кожному.

Шість інших працівників, які постраждали, зараз перебувають в лікарні з травмами середньої тяжкості. Ще двоє водіїв отримали незначні травми і лікуються вдома. З людьми працюють психологи.

«Кожен співробітник компанії та її партнерів отримає нашу підтримку. Спирайтеся на нас, ми сильні, ми у вас є», — прокоментував трагедію Олександр Бульба, СЕО Нової пошти.

Нагадаємо, станом на сьогодні, на Нова пошта допомагає 65 дітям загиблих працівників, що були мобілізовані, та тих, що загинули під час ворожих ударів в тилу.

Редакція «Суботи+» висловлює щирі співчуття родині загиблого, та бажає якнайшвидшого одужання постраждалим.

Вам также могут понравиться