«Українська команда» передала партію дронів-камікадзе 93 бригаді на східний напрямок

1

Волонтерський штаб «Українська команда» передав великі дрони-літаки 93 ОМБр «Холодний Яр».
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook «Української команди».

«Передали 93 окремій механізованій бригаді «Холодний Яр» чергову партію дронів-літаків. А також необхідне обладнання до них: ретранслятор та катапульту», — йдеться у повідомленні.
У волонтерському штабі зазначають, що 93 бригада «Холодний Яр» — одна з тих, для кого російсько-українська війна триває вже понад 10 років. Її бійці одними з перших стали на захист українських кордонів в Луганській області у 2014 році, пройшли запеклі битви під Іловайськом та за Донецький аеропорт.
З початку повномасштабного вторгнення «холодноярці» боронили від армії РФ Сумську, Харківську та Донецьку області. Вони і сьогодні на найважчих ділянках фронту на Сході України.
«Вже завтра ці дрони полетять на голови росіянам. А ми й надалі допомагатимемо нашим захисникам», — заявив під час передачі літаків-камікадзе керівник «Української команди» Артур Палатний.
Раніше повідомлялося, що «Українська команда» передала партію літаків-камікадзе та ретранслятор 28 бригаді, а батальйон «Свобода» отримав від «Української команди» партію FPV-дронів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Вам также могут понравиться