Дрон атакував військове училище в Москві, почалася пожежа (відео)

2

6 жовтня дрон атакував Вище загальновійськове командне училище в Москві. Почалася пожежа.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал SOTA.

«У Кузьминках (район у Москві, — ред) — пожежа, імовірно, після атаки безпілотника на Московське вище загальновійськове командне училище. Поруч розташовуються стрільбище та автомобільна заправка», — йдеться в повідомленні.
Як зазначає Telegram-канал, за словами місцевих жителів, була чутна гучна бавовна і звуки, схожі на стрілянину, «але нетривалий час».

Що відомо про це училище
Вище загальновійськове командне училище — військовий заклад вищої освіти збройних сил Російської Федерації. Найстаріший військовий навчальний заклад Російської Федерації, заснований 15 грудня 1917 року.
З 2015 року училище готує командний склад з вищою військово-спеціальною освітою за чотирьохрічною системою військової освіти для механізованих військ та сухопутних військ збройних сил Російської Федерації.

Атаки дронів на Москву
Безпілотники не вперше атакують Москву. Буквально 1 вересня повідомлялося про дев’ять нібито збитих безпілотників, які атакували Москву. Зокрема, один із них нібито був «перехоплений» у районі Московського нафтопереробного заводу.
А у травні в Підмосков’ї працювали ППО через безпілотник, який летів у бік столиці країни-агресора. Нібито дрон був знищений у Подільську.
А атака безпілотників на Москву в липні 2023 року була спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Тоді в спецслужбі натякнули, що «всі пташки долетіли до Москви».
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Вам также могут понравиться