В Україну йде різке похолодання: синоптик назвала дату

0

У середу, 9 жовтня, українців очікує приємний осінній сюрприз — тепла, суха і сонячна погода. Однак ідилія протримається недовго.
Про це заявила синоптик Наталка Діденко, повідомляє РБК-Україна з посиланням на її допис у Facebook.

Синоптик на завтра прогнозує температуру від +18 до +23 градусів по всій країні, а на півдні місцями повітря прогріється до +25 градусів. На Сумщині та Харківщині буде дещо прохолодніше — близько +17+19 градусів.
Такі комфортні умови триватимуть і 10 жовтня. У Києві 9 жовтня також очікується тепла погода — до +20 градусів і сонячне небо.
Похолодання в Україні
Проте осіння ідилія триватиме не довго. Вже у суботу, 12 жовтня, у Києві різко похолоднішає і очікуються сильні дощі. Похолодання охопить не лише Київ, але й південні та східні регіони України вже з неділі.

Погода в жовтні в Україні
Жовтень 2024 року в Україні розпочався із дощів, які досягли свого піка минулими вихідними, 5-6 жовтня. Зокрема, Київ накрила сильна злива, через яку комунальні служби боролися з підтопленнями, а екскурсії були скасовані.
У Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського зафіксували новий рекорд кількості опадів за добу для Києва 6 жовтня. Рекорд перевищив показники, які трималися з 1970 року.
Більше про прогноз погоди на цей тиждень — читайте у матеріалі РБК-Україна.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Вам также могут понравиться