Запорожский блогер раскритиковал местный телеканал (Видео)

369

Известный запорожский блогер Юрий Сидоров, на своей станице в соцсети Facebook,  раскритиковал запорожский телеканал «Z» (бывш. МТМ).

Редактор «Наші гроші. Запоріжжя» на своей странице в  Facebook выложил видеоролик, в котором указал на особенности редакционной политики телеканала. А также, напомнил о «скользких» темах, которые вышли на всеукраинский уровень, и транслировались на центральных телеканалах, но были попросту проигнорированы муниципальным телеканалом «Z».

Коли в Запоріжжі десятки обшуків, заступник мера втік і генпрокурор звинувачує його в розкраданні 80 мільйонів — в програмі "Акценти дня" обговорюють кишенькових злодіїв. Це стандарт роботи комунального Телеканал Z , який функціонує за гроші платників податків. А хтось пам'ятає повідомлення чи публікації від своїх друзів із захопленням матеріалами телеканалу Z?Але щось роблять, ось ми і мовчимо роками.А по факту нам щороку розповідають одне й теж: запрацювали фонтани, законсервували фонтани, обрізали дерева, залатали дірку на дорозі, відвідали… Значимість цієї інформації нульова. А витрачати мільйони заради тої незначної кількості корисної інформації абсурдно.Тож по результату, при колосальних фінансових вливаннях переформатування зробили, депутатські перевірки проводили і навіть редакційна рада є. І все той же сумний результат, бо всі прописані пафосні речі в статуті легко можна звести до формальностей одним е-мейлом (і про це в тому числі дивіться відео). Тож варто зрозуміти: не буде об'єктивним ЗМІ з прямим підпорядкуванням мерії і його потрібно закрити.Михаил Прасол ви ж член редакційної ради. Яка там з нею ситуація?

Опубліковано Юрієм Сидоровим 15 травня 2018 р.

«Коли в Запоріжжі десятки обшуків, заступник мера втік і генпрокурор звинувачує його в розкраданні 80 мільйонів — в програмі «Акценти дня» обговорюють кишенькових злодіїв. Це стандарт роботи комунального Телеканал Z , який функціонує за гроші платників податків.
А хтось пам’ятає повідомлення чи публікації від своїх друзів із захопленням матеріалами телеканалу Z?
Але щось роблять, ось ми і мовчимо роками.
А по факту нам щороку розповідають одне й теж: запрацювали фонтани, законсервували фонтани, обрізали дерева, залатали дірку на дорозі, відвідали… Значимість цієї інформації нульова. А витрачати мільйони заради тої незначної кількості корисної інформації абсурдно.
Тож по результату, при колосальних фінансових вливаннях переформатування зробили, депутатські перевірки проводили і навіть редакційна рада є. І все той же сумний результат, бо всі прописані пафосні речі в статуті легко можна звести до формальностей одним е-мейлом (і про це в тому числі дивіться відео).
Тож варто зрозуміти: не буде об’єктивним ЗМІ з прямим підпорядкуванням мерії і його потрібно закрити» — пишет Юрий Сидоров.

Вам также могут понравиться