Житель Запорожской области трагически погиб при пожаре (ВИДЕО)

200

23-летнего жителя Токмака обнаружили мертвым в одной из квартир Львова.

Так, вчера, 27 сентября в одной из Львовских квартир произошел пожар. Прибывшие на место происшествия сотрудники ГСЧС во время тушения пожара в квартире обнаружили мертвым уроженца Токмака.

Как выяснилось, в хозяйкой горевшей квартиры является бабушка погибшего. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Львовской области.

На данный момент выясняются обстоятельства происшествия.

Львів: на пожежі загинув чоловік 1995 року народження

Львів: на пожежі загинув чоловік 1995 року народження27 вересня о 15:32 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Вітовського. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі трьохповерхового житлового будинку. До місця виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова. Через сильне задимлення що виникло під час пожежі, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту оганів дихання. Під час проведення робіт з ліквідації пожежі у ванній кімнаті було виявлено тіло загиблого чоловіка. Як з’ясувалося, загиблий чоловік, 1995 року народження — внук власниці квартири. О 15:52 пожежу вдалось локалізувати, та о 16:19 повністю ліквідувати в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 18 кв.м.До ліквідації пожежі залучили 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.Обставини події встановлюються.

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Четвер, 27 вересня 2018 р.

Источник: IPnews
Вам также могут понравиться