В Запорожье произошло вооруженное ограбление (ФОТО)

628

Инцидент произошел в Коммунарском районе Запорожья.

Вчера, 28 января, в полицию поступило сообщение о том, что на территории АЗС, что по проспекту Соборному, неизвестные, угрожая мужчине оружием, завладели его деньгами и скрылись.

На место происшествия тут же были направлены наряд патрульной полиции и следственно-оперативная группа отделения полиции.

Прибыв на место происшествия, правоохранители установили, что двое неизвестных, когда заявитель находился на территории АЗС, под угрозой предмета похожего на ружье, завладели его денежными средствами в сумме 200 гривен.

Спустя некоторое время полицейские задержали злодеев. Во время осмотра транспортного средства полицейские обнаружили и изъяли ружье Cobalt P20. Об этом информирует пресс-служба ГУ НП в Запорожской области.

View this post on Instagram

28 січня близько 00:45 до Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області звернувся чоловік 1985 року народження, який повідомив, що невідомі особи на території АЗС по проспекту Соборному, погрожуючи зброєю, заволоділи грошима та втекли. На місце події було скеровано наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції. Поліцейські встановили, що двоє невідомих, коли заявник перебував на території АЗС, під загрозою предмета схожого на рушницю, заволоділи його грошовими коштами в сумі 200 гривень. В ході проведення першочергових слідчо–розшукових заходів було встановлено, що зловмисники пересуваються на автомобілі «Шевроле Авео». При відпрацюванні території патрульні спільно з працівниками сектору кримінальної поліції Комунарського відділення поліції затримали автомобіль. Піл час огляду транспортного засобу поліцейські виявили та вилучили рушницю Cobalt P20.

A post shared by @ onenewszp on

 

Вам также могут понравиться